Kompetencer

Udvikling

Vi er Shopify Partners

Udvikler gerne sitet fra start til slut. Vi er fullstack, så vi står både for frontend og backend. Vi er jeres udviklingspartner for at optimere på alt Shopify. Vi står for opsætning af betaling og diverse apps til Shopify. Vi er åbne for dialog og klar til høre ideér både de skøre og geniale.

Shopify Partners
Google

Vi er Google Ads og SEO Specialister

Specialiseret i Google Ads og SEO specifikt indenfor Webshops.
Vi arbejder i følgende værktøjer:
Google Search Console, Google Ads, Google Analytics, Google Trends, Google Alerts, Google My Business, Google Optimize, Google reCAPTCHA, PageSpeed Insights og Google Data Studio.
Og hjælper vores kunder med at annoncere på Google og Googles display netværk. Målet er at generere profit, ved at gå analytisk til værks i både annoncer og brugeradfærden på hjemmesiden.

Google ads og SEO Specialister
Meta

Vi er Specialister i Målrettede Annoncer

Vi udvikler de annoncer, der skaber salg på tværs af alle kanaler. Vi arbejder tæt sammen med META så vi kan sikre den fuldkomne kunderejse. Vi sætter os ind i din forretning, og sikrer synlighed af KPI perfomance. Markedsføringsindsatserne følges tæt gennem en strategisk udarbejdet markedsføringsplan, så vi altid er foran. Og altid er klar til at reagere på det uventede.

Specialister i Målrettede Annoncer
Grafisk Design

Vi Designer til Succes

Design er en vigtig del af en succesfuld online forretning. Vi nørder helt ned til de enkelte call-to-action knapper, farvevalg, funktioner og flows. Det handler om synergi. Det handler om, at din kurv er designet til køb. At kunden let kan melde sig til din kundeklub, at du kan sende nyhedsmails ud, der fanger dine kunders interesse. Og næsten vigtigst af alt: Vi sikrer den grafiske røde tråd på samtlige dine platforme. Og selvom vi ånder for online, så hjælper vi gerne med opsætning af lookbooks, stickers, plakater og andre printløsninger.

Designer til Succes
Fotostudie

Foto, Video og Planlægning

Siden 2017 har vi hjulpet (vores) mere end 100 kunder inden for mode- og livsstilsbranchen med at håndtere hele processen fra rådgivning om billedestørrelser og formater, styling, farvematch, forsendelse, levering af billeder samt billedbank og meget mere. Vi er kreative og kommer med årevis af erfaring inden for mode- og livsstilsbranchen. Vi lever i vores studie og ånder for kreativiteten. Loftet er højt i studiet, men the sky’s the limit.  Kvalitet er vores vigtigste værktøj. Vi varetager opgaver fra skydning af packshots på gine samt flatlay til modelskydninger samt 360 grader videomateriale. Vi har ikke et ordreminimum, og planlægger opgaver uanset størrelse. Kontakt os for en uforpligtende snak, så vi kan hjælpe jer i mål med et mere strømlinet produktudtryk eller andre kreative ideer.

Fotostudie